máj 31

Elkezdődött a 4S konferencia Máltán

A 4S konferencia kisebb műholdak szolgáltatóinak és felhasználóinak a találkozási fóruma, ahol idén egy alapvető kérdésre keresik együtt a választ: vajon a kisműholdak felhasználása alapvetően meghatározza majd az űrtechnológia és a világűrhöz köthető szolgáltatások jövőjét?

A tudományos és mérnöki közösség az elkövetkező években igen jelentős, robbanásszerű növekedésre számít az űripar ezen területén.

Számos szolgáltatás és kutatási tevékenység valósul meg a világűrben igen költségesen, nagy műholdküldetések keretében, miközben a technológia fejlődése lehetővé tette a miniatürizálást és a kisebb műholdak megalkotását, melyek fejlesztése időben is lényegesen rövidebb lehet.

Ezen kisműholdak lényegesen kisebb költségekből megvalósíthatóak, így utat nyitnak az olyan műholdrendszerek felé, mint az általunk tervezett CROSS hálózat.

A 4S konferencia keretében a RADCUBE demonstrációs küldetés és a CROSS hálózat is bemutatásra kerül, amely szervesen illeszkedik a konferencia témájába és az űripari szakemberek jövőre vonatkozó várakozásaiba.

Elkezdődött a 4S Konferencia (Symposium) Málta, Valetta, 2016.05.30-06.03.
Elkezdődött a 4S Konferencia (Symposium)
Málta, Valetta, 2016.05.30-06.03.
Gyülekezünk az előadásra
Gyülekezünk az előadásra
(4S Symposium 2016 Malta)
Inspiráló környezetben (4S Symposium 2016 Malta)
Inspiráló környezetben
(4S Symposium 2016 Malta)
A 4S konferencia helyszíne (4S Symposium 2016 Malta)
A 4S konferencia helyszíne
(4S Symposium 2016 Malta)

About the Author:

Comments are closed.